BODY-PLAN

Body-Plan is dé plek waar U terecht kunt voor ontspanning, zichtbare huidverbetering en permanente make-up.  

De gezondheid van onze huid is namelijk zeer bepalend voor hoe we ons voelen. (Vroegtijdige) huidveroudering, acne of een doffe en simpelweg minder ‘mooie’ huid maken ons onzeker.  

Uw huid is het eerste wat mensen zien en is daarmee een belangrijk visitekaartje. Net zoals een nieuwe outfit ons doet stralen, zorgt een gezonde en egale huid voor een fijn en zelfverzekerd gevoel. 

Het is mijn doel om uw huid zichtbaar en effectief te verbeteren, door middel van producten en behandelingen van hoogwaardige kwaliteit. In het instituut werk ik met het prachtige luxe merk SOTHYS. 

Ontspanning mag daarbij natuurlijk niet ontbreken; zodra u plaats neemt in de verwarmde behandelstoel ervaart u een directe verlichting en ultieme ontspanning.  

Permanente make-up is een mooie combinatie met huid verbeterende behandelingen. Met permanente make-up wordt de natuurlijke schoonheid geaccentueerd, voor een langdurig verzorgd uiterlijk, ongeacht leeftijd en leefstijl. 

Uiteraard zijn alle behandelingen 100% hygiënisch en veilig. En door het continu blijven volgen van trainingen en masterclasses over de huid, permanente make-up en producten, houd ik mijn kennisniveau hoog en actueel.  

Als de permanente make-up naar volle tevredenheid is aangebracht en uw huid zichtbaar is verbeterd door de heerlijke producten en gezichtsbehandelingen, dan ben ik geslaagd in mijn missie.

Met verzorgende groet, 

Lideweijde

salon bodyplan sothys