MICRO HAAR PIGMENTATIE

MICRO HAIR PIGMENTATIE (MHP)

Micro Hair Pigmentation (MHP) / Scalp Micropigmentation (SMP) of in het Nederlands Micro Haar Pigmentatie of Hoofdhuid Micro Pigmentatie is een behandeling met behulp van pigmenten en speciaal ontworpen applicatie methoden die rechtstreeks wordt aangebracht op de hoofdhuid om de natuurlijke uitstraling van echte haarfollikels te repliceren. Het wordt beschouwd als de beste behandeling van zijn soort die vandaag de dag beschikbaar is om haar voller te doen lijken, kaalheid te camoufleren, littekens na haartransplantatie onzichtbaar te maken en de meest realistische illusie van echt haar mogelijk te maken.

Body-Plan hanteert voor Micro Hair Pigmentation (MHP) de op het afgebeelde hoofd aangegeven zones. 
Tariefindicatie per zone:
Zone 1 € 575,-
Zone 2 € 1075,-
Zone 3 € 1500,-
Zone 4 € 1995,-
Zone 5 € 2250,-
incl 1 nabehandeling na 4 wk. (Meer zones of litteken op aanvraag)
Het voor jou geldende maatwerk tarief MHP is afhankelijk van diverse factoren zoals de grootte van het te behandelen oppervlak, de mate van haarverlies, de gewenste dichtheid, de kleur en conditie van je huid, en het aantal behandelingen. Je situatie en het aantal bij jou te behandelen zones resulteert in een persoonlijke pakketprijs.

Bij micro haar pigmentatie wordt gebruik gemaakt van biologisch afbreekbaar pigment. Dit houdt in dat de aangebrachte pigment naar verloop van tijd vervaagd. Hoe langzaam of snel dit gebeurt hangt af van het type huid en levensstijl. Gemiddeld is het tussen de 1-1,5 jaar tijd voor een touch-up. Tijdens de touch-up worden de verdwenen of vervaagde pigment puntjes bijgewerkt, zodat uw hoofdhuid er weer mooi vol uitziet.
Nabehandeling kost € 150,- per uur.
Wil je op elk moment van de dag een mooi verzorgd uiterlijk, neem dan vrijblijvend contact op. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.